873 fodboldtrøjer Horace

.

En anden side, der er interesseret i Young, er Crystal Palace, som United har gode relationer til takket være Aaron Wan-Bissaka-aftalen, der blev gennemført i sommer.

fodboldtrøjer

På trods af at han ramte træværket to gange i første halvleg, og Martin Caceres havde et mål udelukket for offside i de sidste faser, undlod værterne at registrere et skud på mål. manchester city trøje

Især Maignan har været en fremtrædende performer. Den tidligere Southampton, Crystal Palace og West Ham Uniteds midterforsvarer Jose Fonte – nu 37 – holdt sammen en baglinje med den meget lovende Sven Botman, Gabriels afløser.

ac milan trøje

McTominay måtte tages af under Uniteds tab mod Arsenal i sidste uge, og efterlod bare Nemanja Matic og Fred som Ole Gunnar Solskjærs to hovedmænd midt i parken. real madrid trøje

Den chilenske ville være en alsidig mulighed for United, efter at have fungeret som nr. 6 midtbanespiller og i en mere avanceret position i løbet af sin karriere.

dortmund trøje

Sokratis Papastathopoulos, Calum Chambers og Rob Holding kan alle blive læsset af inden transfervinduet lukker i oktober.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *