193 liverpool drakt Kathar

.

juventus drakt

Imidlertid møter Frank Lampards side konkurranse ettersom både Arsenal og Leicester City er interessert i Algerie -landskampen. arsenal drakt 2022

I mellomtiden kunngjorde Arsenal at de har sagt opp kontrakten til Sokratis Papastathopoulos etter gjensidig samtykke. Han slutter seg til Mesut Ozil og Sead Kolasinac når han forlater klubben denne måneden.Arsenal bør målrette mot spillere med Premier League -erfaring fremfor Bayern Münchens Jerome Boateng, ifølge Paul Merson.

juventus drakt

Arsenal tålte en katastrofal omstart av Premier League-sesongen lørdag etter å ha falt til et seint 2-1-nederlag på bortebane i slitt Brighton.Arsenals jakt på Houssem Aouar kommer til å bli komplisert av Lyon -midtbanespillerens ønske om å vente på at interessene fra Real Madrid og Barcelona skal realisere seg i sommer før de bestemmer seg for sitt neste trekk, har kilder fortalt ESPN. borussia dortmund drakt

Den tidligere Barcelona -sjefen fikk selskap i sommer av den nye tekniske direktøren Edu og paret, som har et nært forhold til Luizs agent Kia Joorabchian, drev avtalen for å signere en erstatter for fotballdrakter til bedriftslag Laurent Koscielny.

leeds drakt

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *